Wade ei ole luopunut rakkaudestaan koripalloon

Jotkut pelaajat eivät enää ole NBA: ssa, mutta fanit ovat edelleen huolissaan hänen asemastaan ​​ja olinpaikastaan. Ja Dwyane kahlaaja on sellainen pelaaja. Ennen viimeisen runkosarjan päättymistä hän riisui Dwyane Wade Pelipaita ja jäi eläkkeelle. Siitä lähtien hän on nauttinut eläkkeelle siirtymisen jälkeisestä elämästään, ja me voimme usein nähdä hänen jakamansa onnelliset hetket twitter-tilillään.

Hän ei ole kuitenkaan luopunut rakkaudestaan ​​koripallosta, koska hän ei ole lopettanut harjoittelua. Ja hänen mukaansa hän työskentelee Lebron Jamesin kanssa Staplesin keskustassa uuden kauden alussa. Joten hänen toimintansa antoivat faneilleen ruusuisen kuvan mahdollisesta paluusta. Ja se on jännittävä näky, jos hän käyttää seuraavaa kautta samaa Los Angeles Lakers Pelipaita kuin James.

Mutta totuus on, onko hän päättänyt palata vai ei, meidän kaikkien pitäisi toivottaa hänelle hyvää. Hän on maksanut koko nuoruutensa koripallosta, joten hänellä on oikeus päättää loppuelämästään. Ja mielestäni hänen on nyt oltava erittäin onnellinen, koska hän on saanut kaikki haluamansa kunnianosoitukset urallaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *