Ystävät ja kilpailijat voivat olla rinnakkain

Ennen tämän kauden päättymistä Warriors oli NBA: n vahvin joukkue, mutta nyt on vaikea sanoa. Koska Kevin Durant päätti lähteä sotureista ja käyttää Brooklyn Nets Pelipaita. Warriorsin voitto, joka auttoi Warriorsia, oli aina ollut Warriorsin ässä. Hänen kaikkein pelottavin kyky on, että hän voi pisteyttää pelaajan tiukkaa puolustusta.

Siksi hänen arvo on mittaamaton, ja hänen lähtönsä sotureihin menettäminen on korjaamaton. Vaikka useat potentiaaliset pelaajat käyttivät Golden State Warriors Pelipaita lähdön jälkeen, he eivät voineet korvata häntä. Toisaalta, Warriorsin huipputähti Stephen Curry ja Durant ovat erittäin hyviä ystäviä, mutta nyt he ovat kilpailijoita. Ensi kaudella, kun he kohtaavat kentällä, heidän on taisteltava heidän tiiminsä puolesta.

Ystävät ja kilpailijat voivat kuitenkin olla olemassa. Tämä on syy siihen, miksi Curry meni vielä katsomaan Durantia kotiinsa, kun päätin liittyä verkkoihin. “Mikä tahansa joukkue, johon hän liittyy, olen kiitollinen siitä, mitä olet tehnyt Warriorsille,” Curry sanoi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *