Et voi syyttää miestä, joka haluaa mennä kotiin

Odotettuaan niin kauan, jokainen oli yllättynyt siitä, että Kawhi Leonard lopulta valitsi. Hän päätti hyväksyä Los Angeles Clippers Pelipaita ja neljän vuoden 142 miljoonan dollarin sopimuksen. Pelaaja, joka juuri toi Raptorsin ensimmäiseen NBA-mestaruuteensa, piti kaikki kanadalaiset fanit.

Raptorsin jälkeisten mestaruuskisojen aikana lukemattomat kanadalaiset fanit ilmaisivat haluavansa Leonardin pysyä Raptorsissa. Hän kuitenkin päätti kuitenkin ottaa pois Toronto Raptors Pelipaita. Mutta mielestäni kaikki kanadalaiset fanit ovat vain surullisia hänen lähdönsä sijasta sen sijaan, että syyttäisivät häntä. Koska hän on tuonut heille vertaansa vailla olevaa kunniaa ja ihania muistoja. Samoin Raptors-valmentaja Nick Nurse on myös hänelle kiitollinen.

Päättäessään liittyä Clippersiin, Leonard kirjoitti Nurseen kertomaan hänelle päätöksestään, mutta sairaanhoitaja ei ollut vihainen ollenkaan. Sen sijaan hän sanoi: “Hän kertoi minulle, että hän halusi mennä kotiin ja hyväksyin hänen päätöksensä. Kanada ei ole hänen isänsämaansa, ja et voi syyttää miestä, joka haluaa mennä kotiin.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *