Danny Green tukee hiljaa Leonardia

Kawhi Leonardilla on nyt onnellinen dilemma, kun hän on johtanut Raptorsin mestaruuteen. Hän harkitsee, mikä joukkue tulee olemaan ensi kaudella. Ilmeisesti kaikki kanadalaiset fanit toivovat häntä pitävänsä Toronto Raptors Pelipaita, mutta hän on mestaruuden jahtaa ja Raptors näyttää menettävän reunansa.

Miksi? Koska tällä kaudella oli useita suuria kauppoja. Ensinnäkin Kevin Durant ja Kyrie Irving päättivät käyttää Brooklyn Nets Pelipaita ensi kaudella. Ne ovat kaksi NBA: n 10 parasta pelaajaa. Joten sen jälkeen, kun ne ovat liittyneet, verkot tulevat joukkueeksi, jolla on voimaa vastustaa mestaruutta. Toiseksi Anthony Davis päätti liittyä lakereihin, mikä on ehdottoman hyvä uutinen Lakersille. Hän on yksi NBA: n parhaista keskuksista, joten hänen kumppanuutensa Lebron Jamesin kanssa on valtava uhka muille joukkueille.

Kuitenkin, kuten Leonardin joukkuetoveri ja hyvä ystävä, Danny Green ei halunnut huolehtia päätöksestään. Hän tukee hiljaa Leonardia riippumatta siitä, mihin joukkueeseen hän päättää lopulta liittyä. Mikä lämminhenkinen ystävä hän on.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *