Leonard liittyy todennäköisesti Lakersiin

Viime päivinä NBA: n vapailla markkinoilla on tapahtunut useita suuria asioita. Tähän sisältyivät Damian Lillardin allekirjoittaneet Blazerit Max-palkkakehitykseen ja Kevin Durant liittyi Netsiin. Lisäksi Leonard teki eilen epätavallisen liikkeen, jotta uskoisimme, että hän ei ehkä käytä Toronto Raptors Pelipaita ensi kaudella.

Hän kehotti myönteisesti Lakersin entistä pääjohtaja Earvin Johnsonia ja kysyi hänen mahdollisuudestaan ​​liittyä Lakersiin. Puhelun aikana hän kysyi, voisiko hän liittyä Lakersiin oman lääketieteellisen tiiminsä kanssa. Toisaalta hän halusi tietää, mikä rooli hänellä olisi, jos hän käytti Los Angeles Lakers Pelipaita. Johnson sanoi kyllä ​​kaikkiin kysymyksiin. Lakers otti Leonardin tarpeet vakavasti, toivoen, että hän voi auttaa heitä voittamaan lisää mestaruuskilpailuja.

Tämän seurauksena Leonard liittyy todennäköisesti Lakersiin. Tämä on hyvä asia molemmille. Monet fanit haluavat nähdä hänet ja Lebron Jamesistä tulee joukkuetoverinsa. Jos kaksi parasta eteenpäin liigapelissä yhdessä, Lakers on erittäin kilpailukykyinen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *