Lakers haluaa Russellin takaisin

Kuten me kaikki tiedämme, D’angelo Russell pelasi alunperin Lakersia. Mutta hänet vaihdettiin Netsiin vuonna 2017. Sen jälkeen hänellä on ollut Brooklyn Nets Pelipaita. Tällä kaudella hänen suorituksensa saavutti kaiken tähden. Niinpä hänet kutsuttiin tämän vuoden tähti-peliin.

Tähtiharrastaja on keskimäärin 21,2 pistettä, 3,9 levypalloa ja 7 avustaa tällä kaudella. Joten Lakers ovat hyvin kiinnostuneita hänestä. He haluavat hänet takaisin ja tarjota hänelle uuden Los Angeles Lakers Pelipaita. Palautus ei kuitenkaan ole täysin riippuvainen Lakersin toiveista. Ensinnäkin hän on Netsin kaikkein kykenevin pelaaja juuri nyt, joten he eivät anna hänen mennä helposti. Jos Lakers haluaa allekirjoittaa hänet, heidän on täytettävä Netsin hefty-tarjous.

Toiseksi Russellin halukkuus liittyä Lakersiin on epävarma. Hän ei ollut tyytyväinen kokemukseensa Lakersista. Häntä ei pidetty Lakersin keskeisenä toimijana ja joskus ei edes saanut mahdollisuutta pelata. Niinpä Lakersin on ensin korjattava suhdettaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *