Siakamilla on ollut puskurikausi

Jos puhumme kaikkein tunnustetuimmasta joukkueesta tällä kaudella, se on ehdottomasti ryöstäjiä. Olemme nähneet, että Toronto Raptors Pelipaita siirtyy nimettömyydestä huomioon. Ja lopulta he voittivat mestaruuden: heillä oli todella hyvä kausi.

Samalla Pascal Siakam, Raptorsin voima eteenpäin, nimettiin tämän kauden parhaana pelaajana. Raptors valitsi nuoren pelaajan vuoden 2016 NBA-luonnoksessa, mikä tarkoittaa, että hän on edistynyt hyvin kolmen vuoden kuluessa. Hänen esityksensä tämän vuoden finaalissa jopa varjossi Golden State Warriors Pelipaita. Ja Warriorsin kaikki tähti Klay Thompson sanoi myös olevansa Siakamin fani.

Siakamilla on siis ollut puskurikausi. Tänä kuussa ensimmäisen mestaruuskehänsä jälkeen hänestä tuli parasta pelaajaa. Hän sanoi olevansa maailman onnellisin pelaaja. Mutta hänen ponnistelunsa olivat ansaitsemansa kunnian arvoisia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *