Raptors asettaa NBA-tietueen

Juuri eilen Raptors voitti puolustavat mestarit Warriors ja voitti tämän vuoden NBA-mestaruuden. Kun näimme niiden Toronto Raptors Pelipaita ylimmällä korokkeella, tunnistimme uudelleen pohjoisen. Tällä kertaa heistä tuli todellinen kuningas pohjoisessa.

Ja he asettivat myös ennätyksen. Voitteko kuvitella sen? Ennen tällä kaudella he eivät olleet koskaan päässeet finaaliin. Niinpä heistä tulee ensimmäinen joukkue, joka voittaa otsikon ensimmäistä kertaa, kun he pääsevät finaaliin. Ja pelaaja, joka johti joukkueen asettamaan ennätyksen, oli Kawhi Leonard. Siksi hänen Kawhi Leonard Pelipaita oli paras myyjä. Hän on niin monipuolinen pelaaja, että hän voi asettaa valtavan paineen vastustajilleen sekä puolustuksen että rikoksen.

Siksi ensi kaudella Raptors tekee parhaansa pitääkseen Leonardin. Muutkin joukkueet ovat valmiita tarjoamaan hänelle edullisen sopimuksen. Joukkue, joka omistaa hänet, on joukkue, jolla on voima kilpailla mestaruudesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *