McGrady arvosteli Hardenia voimakkaasti

Nyt kun soturit pelaavat Raptoreja NBA-finaalissa, useimmat fanit keskittyvät siihen. Mutta yksi tähti on poikkeus: Tracy McGrady. Entinen voimansiirto, joka oli käyttänyt Houston Rockets Pelipaita, on jäänyt eläkkeelle, mutta silti hän välittää Rocketsin esityksestä. Hän ei ole tyytyväinen James Hardenin esitykseen Länsi-konferenssin finaalissa.

Me kaikki tiedämme, että Harden on rakettien kaikkein kykenevin pelaaja, joten hän saa paljon odotuksia hänen harteilleen. Warriors 4-2: n hävittämisen jälkeen voimme kuitenkin nähdä vain Toronto Raptors Pelipaita ja Golden State Warriors Pelipaita finaalissa. Vaikka kovettuminen oli keskimäärin 34,8 pistettä läntisen konferenssin finaalissa, se ei tarkoita paljon. Hänen huono suorituskyky pelissä 6 johti joukkueen tappioon.

Tämän seurauksena McGrady arvosteli häntä voimakkaasti. McGrady ajatteli, että rakettien johtajana hän olisi pitänyt ottaa pelin hallintaan vaikeimmassa vaiheessa joukkueelle, mutta hän ei ollut. Hän on pääasiassa vastuussa epäonnistumisesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *