Curry tunsi Jamesin turhautumista

Warriorsilla ei ollut tänä vuonna helppoa finaaleissa. Toistaiseksi he ovat jäljittäneet Raptors 2-1, joka ylitti odotuksemme. Koska viime vuonna ennen kuin Lebron James käytti Los Angeles Lakers Pelipaita, he voittivat NBA-finaalin 4-0. Tulos oli turhauttavaa Jamesille, joka oli tehnyt parhaansa.

Viime vuoden NBA-finaalin pelissä 1 James pelasi hyvin. Hänellä oli 51 pistettä, kahdeksan levypalloa ja kahdeksan avustajaa, mutta Cavaliers menetti pelin. Samoin Stephen Currylla oli 47 pistettä, kahdeksan levypalloa ja kahdeksan avustaa finaalin pelissä 3 eilen, mutta hänen esityksensä varjosivat edelleen Toronto Raptors Pelipaita. Raptors otti pelin 123-109. Tämän pelin jälkeen luulen, että Curry tuntui lopulta Jamesin turhautumisesta viime vuoden finaaliin. Heidän parhaansa eivät tuottaneet hyviä tuloksia.

Durantin ja Thompsonin loukkaantumisen vuoksi Warriorsin on luotettava lähes kokonaan Curry-kilpailuun. Tämän seurauksena hän on eristetty. Hän oli epätoivoinen tukemaan hyökkäystä. Joten seuraava peli Durant ja Thompson joutuvat palaamaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *