Warriors tarvitsee Durantin takaisin

Emme ole nähneet Kevin Durant Pelipaita tuomioistuimessa kuuden pelin jälkeen länsimaiden konferenssin välierien jälkeen. Warriors on voittanut viisi suoraa pudotuspelejä ja läntisen konferenssin otsikon ilman Durantia. Tämän seurauksena jotkut alkavat ajatella voivansa voittaa tämän vuoden mestaruuden ilman Durantia.

Finaalipelien pelin 1 häviämisen jälkeen tulee kuitenkin selväksi, että he tarvitsevat Durantin takaisin. Monet ihmiset eivät ottaneet Toronto Raptors Pelipaita vakavasti ennen finaalin alkua. Itse asiassa on vaikea löytää tukea joukkueelle, joka saavuttaa finaaliin ensimmäisen kerran historiansa. Sitten he todistivat itsensä voittamalla peliä 1. Nyt kukaan ei voi aliarvioida niitä. Heidän suurin tähti, Kawhi Leonard, painoi sotureita paljon epäoikeudenmukaisesti ja puolustuksellisesti.

Vastaavasti Warriors-pelaaja, joka pystyy vastaamaan Leonardin kykyyn, on Durant. Siksi he tarvitsevat häntä takaisin. Valitettavasti hän varmasti palaa finaalin peliin 4. Seuraavat kaksi peliä ovat siis suuria testejä Warriorsille.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *