Thompson on Siakam-fani

Tämän vuoden NBA-finaalit ovat uusi haaste sotureille. Koska he ovat viimeisten neljän vuoden aikana pelanneet Clevelandia finaalissa. Monet fanit ovat tottuneet näkemään Golden State Warriors Pelipaita finaalissa. Tänä vuonna tapahtuu kuitenkin jotain uutta: Raptors tekee sen finaaliin.

Vaikka Raptors on finaalissa ensimmäistä kertaa franchising-historiassaan, niiden voimaa ei pidä aliarvioida. Toronto Raptors Pelipaita on ollut tämän vuoden pudotuspeleissä suurin yllätys. Matkan varrella he poistivat Magic, 76ers ja Bucks. Ja niiden suorituskyky jopa ansaitsee Warriors ‘Klay Thompsonin.

Äskettäisessä haastattelussa Thompson sanoi olevansa fani Raptorsin voiman eteenpäin Pascal Siakam. Hän sanoi: “Siakam on todella hyvä pisteitä lähellä koria. Hän on tyypillinen nykyaikainen voima. Ja hän on sellainen pelaaja, jonka kanssa haluat työskennellä. Odotan innolla kilpailua häntä vastaan finaalissa.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *