Tämän vuoden puolustava joukkueen valinta on epäoikeudenmukaista

Viime torstaina NBA ilmoitti virallisesti vuoden puolustavasta tiimistä. Kunnia menee pelaajille, jotka tunnemme hyvin, kuten Leonard, joka käyttää Toronto Raptors Pelipaita. Mutta kumma kyllä, Patrick Beverley, Clippersin pelaaja, ei tehnyt leikkausta. Joten se ei ole reilua.

Beverly on aina ollut hyvin puolustava pelaaja. Hänen puolustuksensa Durantille vaikutti meitä tämän vuoden pudotuspeleissä. Työnsä seurauksena Clippers on onnistunut tällä kaudella huolimatta siitä, että Warriors on poistanut ne pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella. Niinpä Dwyane Wade ihailee häntä. Vaikka Wade jäi eläkkeelle, mutta hänen Dwyane Wade Pelipaita on edelleen Heatin hengellinen symboli. Ja hän pitää silti silmällä NBA: ta.

Hän tweetasi Beverleylle, “on epäkunnioittavaa ja surullista, että Beverly ei ole vuoden puolustusjoukkueessa. Hän on puolustava asiantuntija. Kysy pelaajilta, jotka ansaitsevat nimensä listalle.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *