Antetokounmpo on päättänyt voittaa Raptorsin

Tämän vuoden NBA-itäisen konferenssin finaalit ovat olleet erittäin kilpailukykyisiä. Kun Raptors menetti kaksi ensimmäistä peliä peräkkäin, me kaikki ajattelimme, ettemme pystyisi näkemään niiden Toronto Raptors Pelipaita pudotuspeleissä pian. Sitten he nousivat takaisin ja voittivat kolme peliä peräkkäin.

Nyt Bucksin vuoro on passiivinen. Heidän seuraava peli 6 on edelleen Raptorsin kotipeli. Ja Air Canada Centerissä heidän Milwaukee Bucks Pelipaita tulee hyökkäämään. Kaikki Raptors-fanit, jotka ovat siellä, ovat sidoksissa niihin. He ovat yksin. Heidän huippuluokansa Giannis Antetokounmpo ei kuitenkaan ole luovuttanut. Hän on päättänyt voittaa Raptors, ja hän haluaa tuoda pelin kotikaupunkiinsa Milwaukeen.

Hän sanoi, “emme varmasti aio antaa periksi ja seuraava peli tulee olemaan kaikki siitä. Ei ole väliä mitä tilanne on, taistelemme takaisin. Ja me pelaamme seuraavan pelin sellaisella vihalla. näemme meidät täydessä palossa. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *