Lillard on erinomainen johtaja

Olen varma, että kaikki NBA-fanit ovat katsoneet eilisen pudotuspelejä. Eilen Warriors voitti Blazers 4-0: n tapaamaan läntisen konferenssin mestaria. Voiton jälkeen he osoittivat meille, että Golden State Warriors Pelipaita on ainoa päähenkilö läntisen konferenssin finaalissa. He ovat voittaneet läntisen konferenssin finaalin viidennen vuoden peräkkäin.

Vaikka Portland Trail Blazers Pelipaita oli varjostettu Warriorsin sarjassa, heillä oli onnistunut kausi. Vaikka heillä ei ollut vahvaa luetteloa, he poistivat Thunderin ja Nuggetit pudotuspeleissä. Kaikki nämä saavutukset ovat erottamattomia Damian Lillardin ponnisteluista. Blazersin johtavana tähtinä hänellä on paitsi erinomaiset taidot myös sitkeä luonne.

Lillard on aina positiivinen ja ahkera. Tämän seurauksena hänen asenne auttaa usein joukkuetoverinsa keskittymään. Hän on erinomainen johtaja. Hänen johdollaan bleiserit ovat antaneet meille monia yllätyksiä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *