Kobe odottaa tämän vuoden itäisen konferenssin finaaliin

Kahden NBA-pudotuspelien jälkeen kaksi itäisen konferenssin finaaliin menevää joukkuetta ovat Bucks ja Raptors. Mielenkiintoista on, että molempien joukkueiden pelipaidoissa on heille kuva pedosta. Näin itäisen konferenssin finaalit kutsutaan myös kahdeksi eläimeksi.

Milwaukee Bucks Pelipaita on kirjailtu peuranpään kuvaan. Heidän iskulause on “pelko hirviä”. Ja heidän nykyinen vahvuutensa on todella pelottavaa. Emme ole vielä nähneet kaikkia niiden voimia, koska ne voittavat helposti Pistons ja Celtics pudotuspeleissä kahdella ensimmäisellä kierroksella. Toronto Raptors Pelipaita on brodeerattu kuva dinosauruksen tassusta. He eivät tehneet pudotuspelejä useita vuosia, mutta se muuttui, kun Kawhi Leonard liittyi niihin. Entinen finaali MVP parani merkittävästi niitä. Hänen johdollaan heidän suorituskykyään hämmästytti meitä.

Tämän vuoden itäisen konferenssin finaalit ovat siis niin kilpailukykyisiä, että jopa Kobe Bryant odottaa sitä. Kobe pitää molempien joukkueiden ylimmistä tähdistä: Antetokounmpo ja Leonard. Hän auttoi molempia parantamaan taitojaan aikaisemmin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *