Leonard on Raptorsin sankari

Mitä tehdä 4,3 sekuntia jäljellä koripallopelissä? Kun kysytään tätä kysymystä, mielestäni vastaus kaikille on antaa pallolle kaikkein kykenevin pelaaja yhdellä joukkueella. Raptorsille heidän kaikkein kykenevin pelaaja on Kawhi Leonard. Vaikka hänellä on numero kaksi Toronto Raptors Pelipaita, hän on ehdottomasti joukkueiden kyvykkäin sankari.

Raptors ja 76ers pelasivat eeppistä peliä eilen NBA-pudotuspeleissä. He olivat päässeet 3-3 piirustukseen kuuden edellisen pelin jälkeen. Joten seitsemäs peli on niiden sitominen. Vaikka Raptors pelattiin kotikentällä, heidän vastustajansa eivät olleet lainkaan vaikuttaneet. He menivät kaikki ulos kilpailemaan Raptorsin pelaajien kanssa, kun he olivat pukeutuneet Philadelphia 76ers Pelipaita. Ja se osoittautui erittäin kilpailluksi peliksi.

Heidät sidottiin 90-90: ssä 4,3 sekuntia jäljellä, ja Raptorsilla oli pallo. Tässä vaiheessa heidän strategiansa oli selkeä: anna Leonardille pallo. Ja hän ei laskenut heitä. Hän lopetti pelin dramaattisella summeri-beaterilla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *