Bucks ovat huipputason joukkue

Aluksi olimme skeptisiä Bucksin kyvykkyydelle, vaikka he päättyivät ensin tavalliseen kauteen. Koska emme ole nähneet Milwaukee Bucks Pelipaita pudotuspeleissä vuosia. Mutta nyt, kun Pistons ja Celtics on poistettu, meidän on uskottava, että he ovat huipputason joukkue.

Ensimmäisten pudotuspelien kierroksella he risteilivät 4-0 voittoon männät. Sitten toisen kierroksen ensimmäisessä pelissä Boston Celtics Pelipaita varjossi ne. Mutta he sääsivät nopeasti hyökkäävän strategiansa, erityisesti heidän ylimmän tähden Giannis Antetokounmpon. Hän lisäsi henkilökohtaista loukkaavaa uhkaansa ja antoi joukkuetoverilleen entistä avoimemmat mahdollisuudet. Lopulta he voittivat neljä peliä peräkkäin ja poistivat vastustajat.

Sitten he pelaavat joko Raptoreja tai 76-luvun itäisen konferenssin finaalissa. Kaksi joukkuetta on nyt sidottu 3-3, ja heillä on voittaja tässä sunnuntai-pelissä 7. Mutta riippumatta siitä, mikä joukkue voittaa, tämän vuoden itäisen konferenssin finaalit ovat erittäin kilpailukykyisiä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *