Tucker nauttii kestävästä puolustuksesta

Rocketsin pudotuspeleissä Warriorsia vastaan tänä vuonna P.J. Tucker otti tehtäväkseen puolustaa Kevin Durantia. Tämä on erittäin haastava tehtävä. Koska Durant on lähes kaikkivaltias jälkeen Golden State Warriors Pelipaita käytettäessä. Ensimmäisessä kolmessa pelissä hän oli keskimäärin 36,6 pistettä.

Tucker kuitenkin nauttii haasteesta. Ja hän puolustaa Durantia unelmansa. Äskettäisessä ESPN: n haastattelussa hän sanoi: “Minulla on paljon kunnioitusta Durantille, mutta kun käytän Houston Rockets Pelipaita, haluan aina voittaa. Vaikka hän voi pisteet minkä tahansa pelaajan edessä, nautin häntä puolustavasta. ovat olleet kilpailijoita jo kauan.

Kun Tucker aloitti ensimmäisenä vuonna 2012, hän alkoi usein puolustaa kestoa. Joten kaiken tämän ajan jälkeen he tuntevat toisensa hyvin. Vaikka he ovat kilpailijoita pelissä, he kunnioittavat toisiaan tuomioistuimessa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *