Durant kiittää Hardenin pelityyliä

James Harden, yllään Houston Rockets Pelipaita, on erittäin hyvä tehdä virheitä saada pisteitä, mikä myös herättää paljon kysymyksiä. Hyvä ystävä, supertähti Kevin Durant on kuitenkin ilmaissut tukensa Hardenille. Durant uskoo, että Harden on erittäin älykäs eikä hän käytä pelityyliään pelaamaan peliä.

“En sanoisi, että Harden hyötyy pelityylistään”, Durant sanoi: “Vaikka käytän myös Golden State Warriors Pelipaita, käytämme omia menetelmiäsi pisteiden hankkimiseen. , mutta se ei ole sääntöjen huijaaminen. Se on vain hänen ainutlaatuinen pelityyliään. Ehkä kaikki eivät tykkää hänen pelityylistään, mutta se toimii. En usko, että hän huijaa peliä. “

Durant ja Harden olivat joukkuetoverinsa Thunderissä, ja heillä on hyvät suhteet. Joten Durant tietää Hardenin hyvin. Ja molemmat arvostivat toistensa kykyjä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *