NBA: lla on melko vakava tuomarikriisi

Jotta voittaisi pudotuspeleissä, jokainen joukkue tietää, miten voittaa mahdollisimman paljon etuja itselleen. Mutta Rocketsin erotuomari-ilmoitusten toimittaminen liigoille näyttää jääneen rajojen yli. The Athleticin verkkosivuston veteraani-toimittajan Frank Esolan mukaan liigalla on nyt huono vaikutelma Houston Rockets Pelipaita ja ajattelee pitävänsä valituksen.

Rocketsin loputtomat valitukset tuomareista vaikuttavat myös muihin joukkueisiin, kuten Warriorsiin. Joukkueen pelaajat ovat myös epäluotettavia tuomareista. He kiistelevät myös tuomareiden kanssa puolustamaan Golden State Warriors Pelipaita kunniaa. Siksi NBA: lla on nyt melko vakava tuomarikriisi.

Jordania varoitti joukkuetovereitaan vuoden 1998 pudotuspeleissä, “Älä vaivaa tuomaria. Se on erotuomari, joka ohjaa peliä. Jos emme voi hallita suunsa, se antaa pisteitä vastustajillemme ja kaivaa reikiä itsellemme.” Mutta nyt, Jordanin sanat on jo pitkään unohdettu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *