Tuomarit voivat olla suhteellisen oikeudenmukaisia

Me kaikki tiedämme, että NBA-peleissä on asianajajien tehtävä ylläpitää järjestystä ja oikeudenmukaisuutta. Vaikka he eivät käytä NBA pelipaidat, ne ovat tärkeä osa pelejä. Voivatko ne kuitenkin taata ehdottoman oikeudenmukaisuuden?

Emme nähneet ehdottomasti oikeudenmukaisuutta Warriorsin ensimmäisessä pudotuspelissä Rocketsia vastaan eilen. Peli toi paljon ristiriitoja Golden State Warriors Pelipaita. Monet tarkkailijat, jotka odottivat, että raketit voittavat ajattelevan, että soturit olivat parempia. Lisäksi monet fanit, jotka yllään Houston Rockets Pelipaita, olivat vihaisia tuloksesta. He ajattelivat, että se oli epäoikeudenmukaista, ja Rockets olisi voinut voittaa pelin. Toisin sanoen, voimme kuulla paljon tyytymättömyyttä erilaisissa julkisissa tiedotusvälineissä.

Näin koripallon on tarkoitus olla: se ei ole täysin oikeudenmukainen. Mutta se ei tarkoita, että tuomarit ottavat tietoisesti puolia. He vain tekevät päätöksiä pelistä heidän tietonsa ja kokemuksensa perusteella. Ne voivat olla vain suhteellisen oikeudenmukaisia ja et voi kysyä heiltä lisää.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *