Durant oppi jotain Beverlysta

Tämän vuoden pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella monet fanit ajattelivat, että soturit poistaisivat helposti Clippersin. Koska Golden State Warriors Pelipaita on tällä hetkellä NBA-taisteluvoiman voimakkain edustaja. Mutta tulokset yllättivät kaikki. Clippersin puolustus on ollut kovaa Warriorsille.

Vaikka Warriors voitti heidät 4-2, Los Angeles Clippers Pelipaita oli suuri yllätys. Erityisesti Patrick Beverleyn puolustus Kevin Durantista oli sarjan huippu. Durant oli keskimäärin vain kymmenkunta pistettä Beverleya vastaan kahdessa ensimmäisessä pelissä. Ja Beverlyn puolustus sai hänet niin kärsimättömäksi, että hänet poistettiin ensimmäisestä pelistä.

Lopulta Durant löysi oikean tavan käsitellä Beverlyn puolustusta. Hän johti Warriorsia läpi vahvan 50 pisteen suorituskyvyn pelissä 6. Pelin jälkeen hän antoi Beverleylle suuren halauksen. Luulen, että hän oppi jotain Beverlysta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *