Katsokaamme itäisen konferenssin finaaliin

Celtics ja Bucks ovat erittäin vahvoja joukkueita tänä vuonna. Monet fanit, jotka pitävät Milwaukee Bucks Pelipaita, ovat Celticsin kannattajia samanaikaisesti. Ensimmäisen pudotuspelien kierroksella he kaikki poistivat vastustajansa voimakkaasti. Seuraavaksi he tapaavat itäisen konferenssin finaalissa. Se on yhtälöistä.

Celtics, joka oli tavanomaisen kauden aikana ollut ylä- ja alamäkiä, morfisoi heti yhtenäiseksi joukkueeksi pudotuspeleissä. He olivat nuori, kokematon joukkue viime kaudella. Mutta joukkue parani paljon sen jälkeen, kun Kyrie Irving laittoi Boston Celtics Pelipaita. Samalla Irvingin positiokokemus auttaa nuoria pelaajia. Tämän seurauksena heillä on nyt mahdollisuus vastata huippuluokan Bucks.

Bucks ovat antaneet meille paljon uskomattomia esityksiä tällä kaudella. Heidän alkuun tähden, Antetokounmpo, kutsutaan todennäköisesti tavallisen kauden MVP: ksi. Joten katsokaamme itäisen konferenssin finaaliin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *