Lillard on tähti toisin kuin muut

Periaatteessa kaikki pelaajat, jotka pelaavat NBA: ssa, ovat innokkaita voittamaan lopullisen mestaruuden. Jos he eivät voi saada mestaruuskehystä yhdellä tiimillä, he todennäköisesti pyytävät kauppaa toiseen. Tämä siirto on ymmärrettävää. Loppujen lopuksi emme voi syyttää heitä kunnian kunnioittamisesta.

Damian Lillard on kuitenkin poikkeus. Hän ei koskaan ajattele luopuvan Portland Trail Blazers Pelipaita ja liittymästä vahvempaan joukkueeseen, vaikka nykyiset bleiserit eivät olisi joukkue, joka pystyy voittamaan mestaruuden. Hän vihaa muodostaa superjoukkueen muiden kykenevien tähtien kanssa, kuten nykyiset soturit. Hän tuntee, että jos hän voittaa mestaruuden tällä tavalla, hän ei mieluummin voita sitä koko uransa.

Tämä on Lillard, tähti toisin kuin muut. Tämän vuoden pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella hän varjossi yksin Oklahoma City Thunder Pelipaita ja hävitti ne 4-1. Vaikka hän ei voi voittaa mestaruutta lopulta, me kunnioitamme häntä yksinäisenä sankarina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *