Jazz on tehnyt parhaansa pysäyttääksesi raketit

Yksikään NBA-joukkueista, jotka tekivät pudotuspelejä, ei halua kohdata raketteja tämän vuoden ensimmäisellä kierroksella. Koska heidän vahvuutensa on niin kauheaa. Tai, tarkemmin sanottuna, nykyinen James Harden on niin pelottavan vahva. Hänen James Harden Pelipaita symboloivat voimakasta pisteytysmenetelmää.

Jazz oli kuitenkin epäonninen pelaamaan Rocketsia ensimmäisellä kierroksella. He ovat pelanneet kaksi peliä ja Jazz menetti molemmat. Vaikka he yrittivät parhaansa pysäyttää raketit, mutta niiden ponnistelut eivät voineet piilottaa Houston Rockets Pelipaita loistoa. Vaikka he puolustivat Hardenia eri taktiikoilla, he eivät voineet estää häntä pisteyttämästä johdonmukaisesti.

Joten he ovat hieman turhautuneita siitä, mitä tapahtuu. Itse asiassa he ovat myös vahva joukkue. Viime vuoden pudotuspeleissä he jopa poistivat Thunderin, joka oli monien fanien suosima joukkue. Mutta raketit Hardenin kanssa ovat kuin armeija, jolla on ydinaseita: niitä on vaikea käsitellä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *