Sotureiden täytyy pelata hyvin ilman serkkuja

NBA on nyt pudotuspeleissä. Ja soturit kohtaavat Clippersin pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella. Mutta toisessa pelissä Warriors otti suuren osuman. Heidän tähtipelaajansa, DeMarcus Cousinsin, täytyi ottaa pois hänen Golden State Warriors Pelipaita hoitoonsa sen jälkeen, kun hän repäisi vasen nelikulmionsa.

Serkut ovat sotureiden keskeinen keskus. Hänen kanssaan tuomioistuimessa heidän ei tarvitse pelätä vastakkaisten keskusten hyökkäystä. Pelissä 2 vastaan Clippers, he voittivat 31 pistettä niiden huippu. Lopulta Los Angeles Clippers Pelipaita varjossi heidät, koska kukaan muu ei voinut rajoittaa keskuksensa pisteytystä, kun Cousins loukkaantui.

Joten nyt he kohtaavat suuren testin. Heidän täytyy pelata hyvin ilman serkkuja. Clippersin keskus on varmasti edelleen pisteet hänen korkeudessaan muuhun peliin. Ja jos he haluavat voittaa Clippersin, ainoa tapa on luottaa enemmän kehäpisteisiin. Loppujen lopuksi kehäpisteytys on mitä he tekevät parhaiten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *