Kuka on tämän tavallisen kauden MVP?

Nyt NBA: n säännöllinen kausi on ohi. Kaikki pelaajat ovat levossa jonkin aikaa. Joten on aika puhua siitä, kuka on tavallisen kauden MVP. MVP-suosikkeja ovat James Harden ja Giannis Antetokounmpo.

Molemmat pelaajat ovat antaneet meille vertaansa vailla olevia esityksiä. Harden oli keskimäärin 36,1 pistettä per peli ja oli useita kolminkertainen kaksinkertainen. Hänen James Harden Pelipaita on pisteytyksen mestarin symboli nyt. Ja hän johti raketit neljänneksi länsimaisessa konferenssissa. Toisaalta Antetokounmpo oli keskimäärin 27,7 pistettä per peli. Hänen Giannis Antetokounmpo Pelipaita on Bucksin kuvake. Vaikka hän oli Hardenin huipulla, hän johti Bucksin viimeistelyyn NBA: ssa.

Tämän seurauksena keskustelu siitä, mihin niistä pitäisi olla MVP, ei koskaan pysähdy. Heidän kykynsä ovat hämmästyttäviä. Mutta riippumatta siitä, mikä niistä on valittu MVP: ksi, emme voi sanoa, kuka on parempi. Odotamme heidän suorituskykyään pudotuspeleissä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *