Kuuban rakentaa Nowitzkin patsas

Yleensä vain pelaajat, joilla on ollut erittäin onnistunut ura, voidaan kunnioittaa patsaalla. Esimerkiksi Michael Jordan. Tänä keskiviikkona toinen kuuluisa NBA-pelaaja kunnioitetaan patsas: Dirk Nowitzki. Saksan uraa on myös kiitetty. Hänen Dirk Nowitzki Pelipaita on Mavericksin hengellinen symboli.

Mark Cuban, Mavericksin pomo, ilmaisi rakkautensa hänen eläkkeellepanonsa aikana. Hän sanoi, “tiedätkö, kuinka paljon rakastan sinua. En voi kuvata sitä, mitä tarkoitat tällä tiimillä. Mutta lupaan teille, että jäämme eläkkeelle Dallas Mavericks pelipaita. American Airlines Centerin areenalla, jotta kaikki, jotka kulkevat, voivat kunnioittaa sinua. “

Nowitzki on niin onnekas, että joukkue on omistajan kaltainen! Hän on niin suloinen pomo! Niiden suhde ei ole enää työn vaan perheen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *