Nowitzkin ja Kuuban ystävyys

Kuten odotimme, Nowitzki otti lopulta pois Dallas Mavericks pelipaita. Hän jäi eläkkeelle eilisen pelin jälkeen aurinkoa vastaan. NBA: ssa 21 vuodenaikaa pelannut veteraani tarvitsee todella tauon. Hän sanoi haluavansa matkustaa ja viettää aikaa perheensä kanssa eläkkeelle siirtymisen jälkeen.

Mutta hän palaa lopulta Mavericksiin. Koska hän jää eläkkeelle, hän on edelleen tämän ryhmän hengellinen symboli. Lähitulevaisuudessa hänen Dirk Nowitzki Pelipaita on tarkoitus roikkua American Airlines Center areenalla. Joukkueen omistaja, Mark Cuban, sanoi, että hänelle tarjotaan johtotehtävä joukkueessa. Joten kun hän jää eläkkeelle, voimme silti nähdä hänet tämän ryhmän jäsenenä.

Nowitzki ja Kuuban ystävyys ovat todella ihailtavia. He kulkivat vuosien varrella ylös ja alas. Yhdessä he voittivat 2011 NBA-mestaruuden. Heidän suhteensa on ylittänyt tavallisen ystävyyden ja on enemmän perhe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *