Steve Kerr valitti Lakersin tilannetta

Lakers on ollut yksi NBA: n arvostetuimmista joukkueista. Kun näemme keltaisen Los Angeles Lakers Pelipaita, muistutetaan “violetti ja kulta-dynastia”, joka hallitsi NBA: ta yli vuosikymmenen ajan. Tiimi on kuitenkin ollut viime vuosina matala.

Tällä kaudella he allekirjoittivat liigan kaikkein kykenevimmän pelaajan, Lebron James. Kun James liittyi, heidän kokoonpanonsa sai valtavan mainoksen. Tämän seurauksena niiden suorituskyky jopa varjossi Golden State Warriors Pelipaita kauden alussa. Mutta sitten James kärsi nivusivusta ja oli poissa viiden viikon ajan.

Jamesin poissaolo vaikutti Lakersin taantumaan. Siksi he eivät edes lataa pudotuspelejä tällä kaudella. Heidän tilanteensa valitti Steve Kerr, joka ajatteli olevansa yksi NBA: n parhaista joukkueista ennen kuin James loukkaantui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *