61 pistettä: toinen suuri suorituskyky Hardeniltä

Tämän kauden Jamesin kovettuminen on kaikkivaltias läsnäolo. Hän näyttää pelaavan rikkoa NBA-tietueita juuri nyt. Hänen hallitseva suorituskyky johtaa yhä useampiin houstonilaisiin, jotka yllään Houston Rockets Pelipaita katsomaan häntä pelaamaan Toyota-keskuksessa. Perjantaina Houstonin fanit näkivät toisen Hardenin suorituskyvyn.

Se oli Rocketsin kotipeli Spursia vastaan. Spurs on ollut vahva joukkue jo vuosia, koska heidän valmentajansa, Gregg Popovich, on yksi NBA: n ylimmistä valmentajista. Joukkue on aina pelannut joukkueen koripalloa, ja Popovich on keskittynyt tiimin puolustukseen. Aikaisemmin yksikään pelaaja ei ole koskaan voittanut yli 60 pistettä Spursia vastaan. Mutta kovettunut teki sen eilen.

Harden sijoittui peliin 61 pistettä. Ja oli uskomatonta, että hänellä oli vain yksi apu. Toisin sanoen, hän melkein yksin lyö Spursia. Kaikki kotijoukkueen fanit heiluttivat NBA pelipaidat ja laulivat “MVP: tä” hänelle. Tuolloin hän oli koripallon jumala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *