Kobe rekrytoi Nowitzkin Lakersille

Kobe Bryant ja Dirk Nowitzki ovat molemmat arvostettuja koripalloilijoita, minkä vuoksi niiden NBA pelipaidat ovat niin suosittuja. Ja heillä on jotain yhteistä: he kaikki viettävät koko uransa vain yhden NBA-ryhmän puolesta. Joten puhuttaessa uskollisuudesta ihmiset ajattelevat aina niitä.

Mutta Bryant paljasti äskettäin, että hän oli rekrytoinut nowitzkin lakereille. Tämä oli kesällä 2010, jolloin Nowitzkin sopimus Mavericks n kanssa päättyi ja hänestä tuli vapaa agentti. Sitten Bryant soitti puhelimitse Nowitzkille ja sanoi: “Dirk, kuuntele, tiedän, ettet aio ottaa pois Dallas Mavericks pelipaita. Mutta silti kutsun sinut joka tapauksessa. Joten mitä luulet?”

Nowitzki vastasi, “kyllä, veli, olet oikeassa. Me olemme samat miehet. En jätä tänne, aivan kuten et jätä Lakersia. Meillä tulee olemaan yhdessä joukkueessa kaikki uramme. Arvostan todella kutsua. Se on minun kunniani. Kiitos. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *