Daryl Morey kutsui Ray Allenin liittymään Rocketsiin

Vaikka Ray Allen on jäänyt eläkkeelle yli kaksi vuotta, hän ei ole koskaan unohtanut. Ja hän on aina ollut kurinalaista henkilöä. Vaikka hän ei enää käytä NBA pelipaidat, hän silti harjoittaa itseään kunnossa.

Sitä paitsi hän ei luovuta koripalloa. Hän pelasi tämän vuoden NBA-tähti-julkkis-pelissä ja teki 24 pistettä, yhdeksän levypalloa ja viisi avustajaa. Hän on edelleen kunnioitettu 3-pisteen ampuja, jota hän oli aiemmin. Jopa Rockets-johtaja Daryl Morey pitää silti häntä silmällä. Viimeisessä televisio-ohjelmassa Morey ilmaisi halukkuutensa tarjota hänelle Houston Rockets Pelipaita. “Pidän todella Ray Allenista ja hän pystyy vielä pelaamaan NBA: ssa”, Morey sanoi. “Ja hän sopii täydellisesti tiimimme järjestelmään. Niin kauan kuin hän haluaa palata, en epäröi allekirjoittaa häntä 10 päivän sopimuksella tai jopa isommalla.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *