Wadella on jo suunnitelma eläkkeelle siirtymisen jälkeen

Monet ihmiset ajattelevat, ettei Dwyane Wade halua jäädä eläkkeelle, koska hän on edelleen hyvässä kunnossa. Hänellä on edelleen mahdollisuus pelata suurta roolia peleissä. Mutta se on todellakin tosiasia, että hän ottaa NBA pelipaidat pois, kun tämä kausi päättyy. Hänellä on jopa suunnitelma eläkkeelle siirtymisen jälkeen.

Hän toivoo vielä, että hänen työnsä liittyy koripalloon eläkkeelle siirtymisen jälkeen. Voit esimerkiksi tulla NBA-ryhmän omistajaksi tai omistajaksi. Ja hän aikoo oppia Earvin Johnsonilta ja Michael Jordanilta. Hän sanoi: “Tiedän, että otan yhden Dwyane Wade Pelipaita pois, mutta se ei tarkoita, että aion olla poissa koripallosta ikuisesti.

“Haluan edelleen auttaa ryhmää kasvamaan ja osallistumaan niiden tärkeisiin päätöksiin. Mutta minun ei tarvitse olla lopullinen päätös, koska se on liian suuri paine. Joka tapauksessa, haluaisin nähdä mahdollisuuksia tässä asiassa. ” Wade sanoi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *