Antetokounmpo kehittyy toiseen Jamesiin

Lebron James on jo kauan pidetty NBA: n kaikkein kykenevimpänä pelaajana. Tämän seurauksena hänen NBA pelipaidat on yksi liigan tuotemerkkejä. Mutta nyt, brändi purkautuu, koska olemme nähneet hänen voimansa vähenevän. Tällä kaudella hän ei edes voi johtaa Lakersia pudotuspeleihin.

Ja toisaalta toinen supertähti on tarttunut Jamesin vaikutusvaltaan: “Kreikan Freak”, jolla on Giannis Antetokounmpo Pelipaita. Syy siihen, miksi antetokounmpo on nimeltään “Greek Freak”, on se, että hänen fyysiset ominaisuudet ovat niin erinomaisia. Hänellä on pitkät aseet, vahva ylävartalo ja hämmästyttävä vahvuus. Joten ei ole yllätys, että hän on keskimäärin 27 pistettä ja 12,7 levypalloa tällä kaudella.

Mutta mitä pelottavampaa on, että hän on edelleenkin edistynyt. Kuten Kevin totesi, “ei ole mitään rajaa sille, mitä hän voi tehdä.” Siksi uskomme, että hän kehittyy toiseen Jamesiin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *