Ilman kestoa Warriorsilla on edelleen serkkuja

Soturit ovat ottaneet Rocketsille kolme kertaa niin kauan tällä kaudella. Niiden NBA pelipaidat varjosivat Rocketsin esitys kolmessa pelissä: he kaikki menettivät heille.

He eivät kuitenkaan koskaan anna sisään. He ovat sotureita, kuten sanoo Golden State Warriors Pelipaita. Puolustava mestari joukkue ei koskaan pelkää kohdata haasteita. Eilen he pelasivat raketteja neljännen kerran. Mutta Kevin Durant ei kyennyt pelaamaan tätä peliä, koska nilkka oli nyrjähdynyt. Se ei ollut hyvä uutinen sotureille.

Lopulta he osoittautuivat meille, että ilman kestävyyttä heillä oli edelleen DeMarcus Cousins. Serkut päättivät 27 pistettä, kahdeksan levypalloa ja seitsemän avustaa tässä pelissä. Hän rajoitti Rocketsin rikoksen hyvin korin alle. Keskus kertoi meille, että hän oli edelleen suuri tähti, jota hän oli aiemmin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *