Luka Doncic on Real Madridin jalkapallofani

Luka doncic on NBA: n nouseva tähti. Koska hän on edelleen alokas, mutta hänen esityksensä on ylittänyt kaikkien odotukset. Hän on keskimäärin 21,1 pistettä ja 5,6 avustaa per peli. Tämän seurauksena hänen NBA pelipaidat ovat tulleet Mavericksin uudeksi kasvoksi. Koripallon lisäksi hän on kiinnostunut myös jalkapallosta.

Doncic tuli Madridiin pelaamaan Real Madridin miesten koripallojoukkueessa, kun hän oli 13. Joten hän vietti yli kuusi vuotta Real Madridin kanssa ennen kuin meni NBA: han käyttää Dallas Mavericks pelipaita. Real Madrid on kuuluisa ympäri maailmaa jalkapallonsa puolesta. Tämän seurauksena Doncicista tuli luonnollinen Madridin jalkapallofani. Ja hän kiinnittää erityistä huomiota klubin jalkapallouutisiin.

Eilen Real Madrid ilmoitti virallisesti Zidanen paluun päävalmentajaksi. Tämä on hyvä uutinen kaikille Real Madridin faneille, myös Doncicille. Hän otti heti uudelleen vastaan ​​todellisen Madridin lausunnon Zidaneesta onnellisella ilmaisulla. Niin todellinen jalkapallofani pitäisi tehdä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *