Nowitzki: Olen ehkä ollut taidemaalari

Äskettäin Dirk Nowitzki kirjoitetaan uudelleen NBA: n historiaan. Hän sijoittuu kolmanneksi NBA-historiassa, jossa esiintyy 1 505 urakehitystä. Ja mikä vielä hämmästyttävämpää on, että hän käytti Mavericks NBA pelipaidat kaikissa hänen esiintymisissään. Mikä elävä legenda!

Mutta äskettäisessä haastattelussa hän sanoi voivansa tulla taidemaalariksi koripalloilijan sijasta. Koska ennen kuin hän laittoi Dirk Nowitzki Pelipaita, hänen isänsä halusi perimään perheyrityksen. Nowitzkin perhe juoksi tuolloin useita gallerioita ja hänen isänsä oli taidemaalari. Mutta hän ei halunnut olla taidemaalari kuin hänen isänsä. Se, mitä hän todella rakastaa, pelaa koripalloa kuvien piirtämisen sijaan.

Lopuksi Nowitzki päätti olla koripalloilija ja liittyi NBA-luonnokseen. Ja kävi ilmi, että hän teki erinomaisen valinnan. NBA: ssa hän saavutti suuren maineen ja kunnian. Hänen on määrä olla kuuluisan salin hallinto eläkkeelle siirtymisen jälkeen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *