Wade teki jotain, mitä James ei tehnyt

NBA-kausi on melkein ohi. Mutta Lakers sijoittui 11. sijalle länsikonferenssissa. Niinpä on selvää, että Lebron James, joka on juuri lyönyt Lakersin NBA pelipaidat tällä kaudella, ei tee pelitilaisuuksia. Tämä on yllättävä tulos, koska viimeistä kertaa hän jäi pudotuspeleihin 14 vuotta sitten, kun hän oli alokas.

Kuitenkin Dwyane wade, Jamesin hyvä ystävä, johti Heatiä pudotuspeleihin tällä kaudella. Se teki Dwyane Wade Pelipaita erittäin suosittua fanien keskuudessa. Koska tämä on hänen viimeinen kausi NBA: ssa, hän jää eläkkeelle tämän kauden lopussa. Mutta hän silti johti Heatin rakentamista pudotuspeleihin. Se, mitä hän on tehnyt, saa meidät ajattelemaan, ettei hänen pitäisi jäädä eläkkeelle.

Samalla tavalla James on johtava rakennusrakentaminen. Mutta nyt järvien pelaajien keskuudessa on suuri luottamus. Niinpä niiden suorituskyky oli niin huono, että he eivät voineet edes tehdä pudotuspelejä. Sitä vastoin wade teki todella jotain, jota James ei tehnyt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *