Bucks tavoittelee mestaruutta tällä kaudella

Bucksin ennätys on ensimmäisellä sijalla tavallisella kaudella ja heistä tulee ensimmäinen liigan joukkue, joka voi saada ottelun. Tällaiset esitykset tekevät niiden NBA pelipaidat erittäin suosittuja. Mutta he eivät ole tyytyväisiä, koska heidän tavoitteena on voittaa mestaruuskilpailu tällä kaudella. Niinpä he allekirjoittivat Paul Gasolin 4. maaliskuuta.

Miksi he tekisivät sen? Koska Bucks on nuori joukkue ja heillä ei ole pudotuspelejä. Vaikka Adetokounmpon nimi ja hänen Giannis Antetokounm Pelipaita ovat nyt liigan tehokkaimpia edustajia, Celtics poisti ne viime vuoden pudotuspeleissä. Vaikka Gasol, joka pelasi 136 pudotuspelejä uransa aikana, on paljon pudotuspelejä. Hänen lisäyksensä antaa varmasti ohjeita Bucksin nuorille pelaajille pudotuspeleissä.

Vaikka Gasol on 39-vuotias veteraani, hän on voittanut kaksi NBA-nimikettä. Hän tietää oikean tavan voittaa mestaruus. Odota ja katso Bucksin suorituskykyä tänä vuonna pudotuspeleissä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *