James on lähtenyt pudotuspeleissä

Me kaikki tiedämme, että Lebron James ei ole koskaan jäänyt pudotuspeleistä vuodesta 2005 riippumatta siitä, kenen joukkueen NBA Pelipaidat hänellä on. Se on hämmästyttävä saavutus. Joten siellä on kuuluisa väite, “Mikä joukkue James on, että joukkue on yhtä suuri kuin pudotuspiste.” Mutta tänä vuonna hänen tiimillään on ollut vaikeuksia saada lippu pudotuspeleihin.

Vaikka James käyttää Los Angeles Lakers Pelipaita nyt, joukkue voitti vain 28 peliä 57 säännöllisen kauden peleissä ja sijoittui kymmenenneksi Länsi-konferenssissa. Tärkein syy on se, että James loukkaantui hänen nielunsa joulupelissä Warriorsia vastaan ja joutui levottamaan yli kuukauden. Lakers sijoittui neljänneksi ennen vahinkoa.

Nyt, heti All-Star -viikonlopun jälkeen, James välittömästi siirtyi itsensä pudotuspeleihin. Hän tekee parhaansa auttaakseen Lakersia pääsemään pudotuspeleihin. “Se on minun ainoa huoleni seuraavien kahden kuukauden aikana”, hän sanoi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *