Jeremy Linillä on hyvä alku Raptorsissa

Keskiviikkona illalla Scotiabank Arena oli täynnä Raptorsin faneja. He tulivat tänne katsomaan Jeremy Linin ensimmäistä debyyttiä Raptors NBA Pelipaidat. Kun hän tarkasteli peliin ensimmäisellä vuosineljänneksellä jäljellä olevalla 4:05, fanit suostuivat häntä jalkoihinsa.

Miksi korvaava pelaaja voisi saada tällaisen kunnioittavan kohtelun? Koska Jeremy on jättänyt syvälle vaikutelman näille faneille ennen Toronto Raptors Pelipaita. Aikaisemmin joka kerta, kun hän pelasi Raptoreja vastaan, hän pystyi maksamaan keskimäärin 16,9 pistettä vajaa 20 minuuttia per peli. Jopa hänen Linsanity -kauden aikana hän voitti kerran Raptors-pelin voittoisalla laukauksella.

Hänen ensimmäinen esityksensä No.17 Toronto Raptors Pelipaita -vaatteissa oli myös fanien odotusten mukainen. Hän suoritti debyytin 8 pisteen, 5 levypalloa ja 5 avustajaa. Tapa, jolla hän työskenteli joukkuetoverinsa kanssa, oli kuin tämä ei ollut hänen ensimmäinen peli uudella joukkueella.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *