Raptors allekirjoitti Jeremy Linin vahvistamaan kokoonpanonsa

Vaikka Jeremy Linillä oli tärkeä rooli Hawksin loukkauksessa, joukkue panostaa enemmän rookie Trae Youngiin. Koska Young on nuorempi ja sillä on enemmän mahdollisuuksia, vaikka hän on käyttänyt NBA Pelipaidat alle vuoden ajan. Siksi on mielenkiintoista nähdä, että Jeremy pelaa parempaa ja parempaa tällä kaudella, mutta Hawks haluaa yhä enemmän kauppaa häneen.

Lopuksi Hawksin toive täytettiin. He myivät Jeremyn Raptoreille. Tämä on hyvä asia molemmille osapuolille. Raptorsin täytyy olla risteyksessä ennen pudotuspelaa, ja Jeremy on tehokas varmuuskopio. On arvioitu, että Jeremy käyttää Toronto Raptors Pelipaita tällä viikolla.

Jeremylla on erittäin tehokas pisteytyskyky, hän on keskimäärin 10,7 pistettä 19,7 minuutissa per peli tällä kaudella. Ja hänellä on myös paljon kokemusta muiden pienempien vartijoiden rinnalla. Hänen allekirjoittaminen on viisas päätös.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *