Rondo auttoi Lakersia voittamaan merkittävän pelin

Lakersin pelaajia häiritsi monet kaupankäynnin huhut ennen torstaihin klo 15.00. Anthony Davisin suurta houkutusta johtuen Lakersin johtajat olivat halukkaita vaihtamaan nykyistä pelaajaa hänen puolestaan, paitsi LeBron James. Siksi kukaan heistä ei ennen kauppaa koskevan määräajan päättymistä voinut määrittää, mikä NBA fanipaidat hänellä olisi seuraavana päivänä.

Heidän pelkonsa heijastuivat suoraan peliin Pacersin kanssa tiistaina. He pelasivat niin kielteisesti, että he lopettivat pelin nöyryyttävällä 42 pisteen menetyksellä. Tässä joukkueessa oli kuitenkin vielä yksi pelaaja, jota ei hämmentänyt huhut: veteraani Rajon Rondo, jolla on nro 9 Los Angeles Lakers Pelipaita. Hän hiljaa kaikki tämän ryhmän kohinaa pelin voittaneella Jumperilla, joka auttoi torjumaan Celticsia torstaina.

Se oli merkittävä peli, joka vakiinnutti kaikkien Lakersin NBA fanipaidat pelaajien armeijan. He kaikki halasivat Rondoa juhlimaan voittoa ja poistamaan masennuksensa näinä päivinä. He tarvitsivat todella tällaista voittoa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *