Bat hyökkäsi jälleen AT&T-keskukseen

Kun menet AT&T Centeriin katsomaan pelejä, satunnaisesti tapahtuu hauska juttu: bat invaasio. Aiemmin No.20 Spurs NBA fanipaidat -pelissä oleva pelaaja hoitaisi tämän tilanteen. Mutta hän on eläkkeellä. Lyön vetoa, että tiedät, mistä puhun: Manu Ginobili.

AT & T-keskus oli tänä torstaina jälleen lyömässä. Kun Spursin työntekijät olivat kiireisiä kiinni odottamattoman vieraana, yleisö paikan päällä muisti Manun ja he huusivat hänen nimeään innoissaan. Vaikka hän ei ole missään löydettävissä ja hänen San Antonio Spurs Pelipaita on ripustettu tällä areenalla, he silti jättävät hänet.

Manu teki vaikuttavia liikkeitä vuoden 2009 pelin aikana AT & T-keskuksessa. Hän lyö lentävän lepakon, joka aiheuttaa pelin viivästymisen taivaalta. Hän otti lepakon ja vei sen pois tuomioistuimesta. Nämä tekivät hänestä erityisen lepakoiden käsittelijän.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *