Warriors vieraili vanhoissa ystävissään Washingtonissa

Me kaikki tiedämme, että entinen presidentti Obama on hyvin huolissaan NBA-pelistä, vaikka hän ei voi katsoa pelin areenalla hänen NBA fanipaidat. Hän on myös Warriorsin vanha ystävä. Puheenjohtajansa aikana Warriors vieraili hänessä Valkoisessa talossa voitettuaan vuoden 2015 NBA-mestaruuden.

Tänä perjantaina soturit tulivat Washingtoniin valmistautumaan peliin Wizardsia vastaan. Mutta ennen peliä he kävivät vierailulla vanhassa ystävässään Obamassa ja viettivät aikaa hänen kanssaan. Tämä ei selvästikään ollut virallinen vierailu, koska he eivät käyttäneet Golden State Warriors Pelipaita. Mutta tämä osoitti entistä vilpittömämmän ystävyyden niiden välillä.

Obamalla on aina ollut vahvat persoonallisuuden piirteet. Hän teki paljon merkityksellisiä asioita yleisölle puheenjohtajakautensa aikana. Tämä on syy siihen, miksi Warriorsin pelaajat pitävät häntä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *