Luka Dončić on äskettäin hieman emotionaalinen

Vaikka Luka Dončić on alokas, hän on voittanut monien fanien rakkauden. He käyttävät usein hänen NBA fanipaidat katsomaan häntä pelaamaan American Airlines Center Arenalla. Tämä on harvinaista, koska Mavericksin ennätys ei ole hyvä.

Dončić on kuitenkin ansainnut huomionsa. Hänellä oli keskimäärin 26,7 pistettä, 7,3 levypalloa ja 8,3 avustusta per peli. Tiedot ovat yksi parhaista verrattuna historiallisiin rookeihin. Mutta Luka Dončić on hiljattain hieman emotionaalisesti tuomioistuimessa. Eilen Clippersin vastaisessa pelissä hän repäisi pois Dallas Mavericks pelipaita jääneen laukauksen jälkeen.

Ehkä hänen paineensa on liian suuri. Hän tarvitsee murskaa jotakin stressin lievittämiseksi. Loppujen lopuksi NBA: ssa on monia haasteita. Anna hänet parhaaksi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *