James Harden tarvitsee kiireesti hänen joukkuetoverinsa tukea

James Harden on nyt rakettien johtava pelaaja. Hänen nimensä ja NBA fanipaidat ovat myös Houstonin kuvake. Hän ansaitsee kaikki nämä kiitokset ja mainetta, koska hänen näytönsä on todella hämmästyttävä tällä kaudella. Hän on voittanut yli 30 pistettä 20. peräkkäisessä pelissä.

Mutta outo asia on, että Rocketsin ennätys ei ole hyvä. He ovat voittaneet vain 5 viimeistä 10 peliä. Muita pelaajia, jotka yllään Houston Rockets Pelipaita, eivät auttaneet Hardenia paljon. Viime keskiviikkona pelataan Hardenin 58 pistettä, mutta he menettivät Netsille 145-142.

Samoin, maanantaina pelaamassa 76-kisaa vastaan, Harden sai 37 pistettä, mutta ei vieläkään voittanut peliä. 76-jäsenet puolustivat häntä tiiviisti ja estivät häntä pääsemästä palloon helposti. Tällaisessa puolustuksessa hänen fyysistä voimaaan kuluu paljon. Hän tarvitsee todella hänen joukkuetoverinsa tukea!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *