Kauan odotettu NBA All-Star Game alkaa pian

All-Star-peli on yksi NBA: n perinteistä. Peli on erityisen huolestuttava joka vuosi. Viime vuoden All-Star koripallo pelipaidat olivat hyvin erikoisia. Vaikka saman konferenssin tähtipelaajat käyttivät samanvärisiä neulepuseroita, heidän koripallo pelipaidat on tiiminsä logo rinnassa.

Emme tiedä, mitkä ovat tämän vuoden All-Star koripallo pelipaidat. Mutta kun peli alkaa 17. helmikuuta, voimme nähdä. Giannis Antetokounmpo Bucksista johti All-Star-äänestystä itäisessä konferenssissa. Hän pelasi hämmästyttävän Milwaukee Bucks Pelipaita tällä kaudella. Siksi fanit äänestivät hänen puolesta.

All-Star-peli aiheuttaa paljon aiheita. Se on kuin puolue, joka yhdistää liigan parhaat pelaajat. Katsokaamme innolla tätä peliä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *